GOOGLE ADWORDS

Hvad er Google Ads?

Google Ads er det nyligt omdøbte Google AdWords og henviser til de annoncer der vises øverst og nederst på Googles SERPs (Search Engine Result Pages) – altså den side, du bliver henvist til, når du googler. Med Google Ads-annoncer er du garanteret synlighed, når dine kunder søger efter dit produkt, serviceydelse eller din branche.

Ved brug af Google Ads, kan vi målrette annoncer meget præcist ud fra bl.a.: Søgeord, lokation, budget, produkt eller demografi. Kort sagt, så er der store muligheder for målrettet at sikre en meget effektiv annoncering, til stor fordel for din virksomhed, restaurant eller hotel.


Markedsfør dit websted

Webty udnytter Google Ads mest muligt. Gennem en grundig analyse af effekten af dine Google Ads-annoncer, udarbejder og sender vi en rapport til dig som viser alle resultaterne af din virksomheds kampagner, så du opnår det bedste afkast af din annonceinvestering.

Ønsker du yderligere information om vores arbejde med Google Ads, eller vil du have os til at sætte en Google Ads-kampagne i gang, så kontakt os og få en snak om, hvordan vi bedst får dig i gang med Google Ads annoncering.

Lad os kontakte dig
Lad os kontakte dig
Udfyld venligst felterne nedenfor, og vi kontaker dig inden længe.
Dine personlige oplysninger holdes strengt fortrolige og vil ikke blive solgt, genbrugt, lejet, lånt eller på anden måde videregivet.