HJEMMESIDE

Vores hjemmesider

Vi designer din hjemmeside, så den passer til dine ønsker, krav og behov. Vores Team af professionelle webudviklere, har gennem mange år oparbejdet stor erfaring med opbygning og design af hjemmesider. Vi er altid med på de nyeste trends inden for hotel og restaurantbranchen og brænder for det, vi laver. Derfor stræber vi også altid for at opnå den højeste mulige kvalitet, hvilket afspejler sig i vores mange gode resultater og tilfredse kunder.


Web Pack

Skræddersyet til dig

Hos Webty tilbyder vi mange forskellige digitale løsninger, for at imødekomme netop dig og din virksomheds behov. F.eks. tilbyder vi en Web Pack løsning til en fast lav pris.

Med Webty’s Web Pack løsning udarbejder vi en professionel hjemmeside i et moderne og mobilvenligt design, der fremhæver din virksomhed som professionel og attraktiv. Formålet er at få flere henvendelser, opmærksomhed og mere interesse i din virksomhed, restaurant eller hotel, så du kan skabe dig en bedre forretning.

Udover vores Web Pack løsninger tilbyder vi også Web Pack Marketing, som giver dig muligheden for at udvide og optimere på dine medieplatforme. Web Pack Marketing tilbyder assistance til online markedsføring på bl.a. sociale medier samt oprettelse af annoncer og nyhedsbreve.

Kontakt os og tag en samtale med en af vores dygtige rådgivere, om dine ønsker og krav til din nye hjemmeside. Derefter udarbejder vi en konkurrencedygtig pris, baseret på den kompleksitet og det omfang din hjemmeside bygger på.

Pris for hjemmeside fra:

Kr. 6.000,00 - ex. moms

NB: Prisen er vejledende og inkluderer ikke domæneudgifter og lignende faste udgifter

Lad os kontakte dig
Lad os kontakte dig
Udfyld venligst felterne nedenfor, og vi kontaker dig inden længe.
Dine personlige oplysninger holdes strengt fortrolige og vil ikke blive solgt, genbrugt, lejet, lånt eller på anden måde videregivet.