OM WEBTY

Webty er ”det nye sort”. Vi er sat i verden for at servicere små og mellemstore virksomheder i hele Danmark og hjælpe dem med at navigere den online marketings jungle. Vores speciale ligger indenfor hotel- og restaurantbranchen, detailhandlen, håndværksvirksomheder, samt andre liberale erhverv, hvor det er vores store glæde at kunne tilbyde din virksomhed, det bedste fra to verdener
Full Service Web- og Online Marketing, til en overkommelig og fordelagtig pris.


Webty tilbyder både webdesign, hosting og online markedsføring – alt i et! Vi designer din hjemmeside ned til den mindste detalje, og stopper ikke før du er tilfreds med resultatet. Udover at designe din hjemmeside, tilbyder Webty også online markedsføring med alt hvad det indebærer:

  1. Planlægning og udvikling af strategi til dine sociale medier
  2. Indhold til alle platforme i form af både foto og video
  3. Opsætning, redigering og konstruering af nyhedsbreve
  4. SEO/Søgemaskineoptimering af hjemmesiden
  5. Annoncering på Google ved brug af Google Ads

Webty startede i november 2019, som et ambitiøst passionsprojekt men har siden vokset sig meget større end det. Vores mål er at hjælpe danske virksomheder, hoteller, restauranter, caféer og barer med at konkurrere på det online marked og dermed øge deres omsætning. Derfor tager Webty udgangspunkt i grundighed, ærlighed, nøjsomhed og købmandskab når det kommer til design- og optimering af din virksomhed og oparbejder gode og langvarige relationer til både vores kunder og leverandører.

Har du lyst til at vide mere, eller har du en idé som du gerne vil have bragt til verden, så er du altid velkommen til at kontakte os.
Så tager vi en snak om, hvilken løsning der passer bedst til dig.

Lad os kontakte dig
Lad os kontakte dig
Udfyld venligst felterne nedenfor, og vi kontaker dig inden længe.
Dine personlige oplysninger holdes strengt fortrolige og vil ikke blive solgt, genbrugt, lejet, lånt eller på anden måde videregivet.