SEO

Hvad er SEO?

SEO står for Search Engine Optimization og er en proces, hvor man optimerer en hjemmeside på en række forskellige parametre, så den rangerer højere i søgemaskinernes (primært Googles) resultater.

På Google findes der over 200 faktorer, som afgør hvor du bliver placeret i søgemaskinen. Man opererer oftest i 2 forskellige slags SEO: On page optimering, som omhandler de tekniske faktorer samt selve indholdet på websiden og off page optimering, som omhandler alle de omkringliggende faktorer, som f.eks. link building m.m.

SEO er et fantastisk redskab som, når det bliver brugt på den rigtige måde, kan sørge for at din virksomhed bliver synliggjort på verdens største søgemaskine.

Sådan arbejder vi med SEO

Vi optimerer din hjemmeside, så du og din virksomhed opnår relevant synlighed overfor dine potentielle kunder, når de søger efter dit produkt, serviceydelse eller din virksomheds lokation.

Webty sørger for professionel opsætning af søgemaskineoptimering på din hjemmeside, og vil efterfølgende også stå for det løbende arbejde med SEO-optimering. Dette gør vi i form af on page optimering. Webty hjælper dig hele vejen igennem processen, med fokus på at skabe synlige og mærkbare resultater, så du og din restaurant, café eller bar opnår lige netop det resultat du søger.

Ønsker du yderligere information om vores SEO-ydelser, så kontakt os her

Lad os kontakte dig
Lad os kontakte dig
Udfyld venligst felterne nedenfor, og vi kontaker dig inden længe.
Dine personlige oplysninger holdes strengt fortrolige og vil ikke blive solgt, genbrugt, lejet, lånt eller på anden måde videregivet.