SOCIALE MEDIER

Webty samarbejder med dit brand

Sociale medier har afgørende betydning for, hvordan kunder og potentielle nye kunder opfatter dit brand, hvilket er hvorfor sociale medier i dag altid bør tænkes ind i din virksomheds markedsføringsplan.

Webty hjælper dig med en målsætning for dine sociale medier. Sammen finder vi frem til den relevante målgruppe for dit produkt og vi kommer desuden med anbefalinger til indhold til din SoMe-markedsføringsplan. Sidst men ikke mindst, udarbejder vi en SMM-strategi, hvor vi bl.a. benytter os af et årshjul, der er tilpasset din virksomhed og dit produkt.


Målrettet & effektiv annoncering

Annoncerne på sociale medier kan målrettes meget præcist, så du rammer din målgruppe på rette tid og sted. Vi kan blandt andet målrette efter:

  • Lokalitet
  • Alder
  • Køn
  • Interesser
  • Adfærd

Ved at segmentere annonceringen sikrer vi din virksomhed en meget effektiv annoncering, så du får flere kunder. Ved annoncering på sociale medier følger Webty løbende effekten af dine kampagner, så du opnår et optimalt afkast af din investering.

Lad os kontakte dig
Lad os kontakte dig
Udfyld venligst felterne nedenfor, og vi kontaker dig inden længe.
Dine personlige oplysninger holdes strengt fortrolige og vil ikke blive solgt, genbrugt, lejet, lånt eller på anden måde videregivet.