WEBSHOP

Professionelle webshops til dig og dine behov

Webty tilbyder professionelle og kvalitetsbevidste webshopløsninger, til små og mellemstore virksomheder i hele Danmark. Hos os er der plads til dig og derfor skræddersyer vi gerne en løsning, der passer til lige netop din virksomheds ønsker og behov.

Vi har som udgangspunkt for disse webshops, sat fokus på flotte moderne designs der afspejler din virksomheds identitet og bringer dine budskaber og produkter frem på det online marked. Selvfølgelig alt sammen til en fordelagtig pris. Derudover er vi med dig hvert skridt hen ad vejen til din nye webshop, lige fra startfase til lancering. Naturligvis er vi derfor også altid klar med hurtig hjælp og vejledning, skulle der være brug for det.


Gennemsigtighed er vores mellemnavn

Hos Webty er det vigtigt for os, at du føler dig tryg ved processen. Mange virksomheder vil tage alle beslutningerne for dig. Det vil vi ikke. Hos Webty, ved du altid bedst og hvis du kommer i tvivl, tilbyder vi professionel rådgivning og hjælp men sætter ikke rammer eller begrænsninger for de muligheder du kunne tænke dig at udforske. Vi arbejder så transparent med dig som overhovedet muligt, så du kan få indflydelse og indvirkning på hver eneste fase i processen. Ønsker du have en bestemt feature eller et bestemt design? Kunne du godt tænke dig at din webshop allerede var optimeret i søgemaskinerne? Skal din webshop også reklameres for? Det kan vi alt sammen hjælpe dig med! Derfor bliver det også en løsning som både du, og vi, sammen kan stå inde for.

Vi bruger WooCommerce!

For at opnå et kvalitetsbevidst resultat som er let for dig og din virksomhed at bruge, benytter Webty sig af WooCommerce til at opbygge din webshop. WooCommerce er et open-source Wordpress plug-in som kan skræddersys på et hav af forskellige måder. Det er derfor ideelt til at lave webshops i, da mulighederne for fremtidige tilføjelser nærmest er uendelige. Hos Webty bruger vi WooCommerce til at lave webshops med fokus på let anvendelighed, brugervenlighed og rigtig lækkert design, så du kan drive din forretning så ubesværet som overhovedet muligt.

Lad os kontakte dig
Lad os kontakte dig
Udfyld venligst felterne nedenfor, og vi kontaker dig inden længe.
Dine personlige oplysninger holdes strengt fortrolige og vil ikke blive solgt, genbrugt, lejet, lånt eller på anden måde videregivet.